Mediamieke gaven.

Tijdens de introductie van mij als co-creator van het programma kernstabiliteit, live op insta, door Maaike Remmerswaal, de initiator van het geweldige aankomende programma kern-stabiliteit, sprak ik o.a. over mediamieke gaven.

Maar wat is dat precies? En is dat net zoiets als HSP?

 

Toen mijn energie nog niet verankerd zat in mijn fysieke lijf, maar vooral naar buiten gericht maakte dat de informatie die bij mij binnen kwam, heel verwarrend en tegenstrijdig kon zijn.

Het was iets waar ik eerder last van had. Ik voelde zoveel en tegelijkertijd stond mijn zenuwstelsel altijd aan waardoor de informatie niet zuiver gevoeld kon worden maar door een innerlijk ballotagecommissie gelabeld werd met labels zoals: pas op, niet vertrouwen, gevaar!

 

Ik had wel voorspellende dromen, maar ik droomde ook zeer intens en levensecht over dingen die gelukkig niet uitkwamen.

De voorspellende dromen die ik meestal had kun je vergelijken met elkaar bellen of appen. 

De informatie zit al in de ‘lucht’. Dromen dat een vriendin zwanger is, dromen dat mijn vriend met een blauw oog thuis zou komen, al die informatie is al aanwezig.

 

Vanuit mijn kern, door puur te zijn ontwaakte het puur voelen.

En kreeg mijn hoog sensitiviteit haar ware vorm, ontwaakte dat wat ik vanuit mijn kern ben.

 

De keren dat mijn aandacht werd getrokken van niet fysiek levende voelen als een liefdevolle interventie. 

Elke keer dat dit gebeurde was zeer waardevol en precies de bedoeling.

En tijdens een uitvaart voel ik zoveel licht, liefde en aanwezigheid. Ook dat mocht ik ervaren net voor het overgaan van mijn geboortemoeder. 

 

De mediamieke gaven die ik het meest ervaar is het contact met de zielswereld van levenden.

Ik krijg te zien waar in iemand zijn zielenlevens - niet alleen in deze tijdlijn - er een bepaalde ervaring is geweest waardoor dat zielendeel niet in het hier in nu is ingecarneert. 

Dat wat zorgt voor stagnatie.

En soms mag ik kijken in de voorouderlijke lijnen.

Als er bepaalde intense ervaringen zijn geweest die een bepaalde overtuiging of waarheid tot leven hebben gewekt, die kunnen zo krachtig zijn qua energie dat deze doorleven en het leven in het hier en nu beïnvloeden voor de laatst geborenen uit de lijn.

De informatie die ik doorkrijg gaat altijd om dat wat nodig is om volledig te kunnen incarneren, en terug te komen in je kern. Zodat elke deel van je wezen, elk zielendeel hier volledig kan zijn.

 

Liefs Lilian