Mijn naam is Lilian, en Liefs Lilian mijn blog.

 

Hierin deel ik vanuit hart & ziel om meer en meer liefde op de wereld te brengen. Dit is wat ik het liefste doe. Door meer begrip en empathie en daarmee liefde te creëren voor dat wat er in ons leeft. 

 

Steffie is de naam waar ik mee opgroeide.

Lilian waar ik zelf de voorkeur aan geef, is de naam die ik kreeg van mijn geboorte moeder, de verbinding met mijn roots en voelt dichter bij wie ik ben.

Beide namen zul je terug zien in contact met mij Lilian Steffie Gelissen.

 

Ruim 20 jaar lang deed ik onderzoek.

Dit onderzoek was geen bewuste keus, maar werd geleid vanuit mijn krachtige intuïtie.

Ook dat wist ik niet, het enige wat ik wilde was heel wat anders dan ik dagelijks ervaarde. 

Ik leefde voornamelijk in angst ontstaan door traumatische ervaringen. 

De wetenschap heeft een enorme spong gemaakt en nu is er volop te vinden over wat voor een enorme impact traumatische ervaringen op je hebben als persoon. Hoe het je brein, je gedachten, je emoties continue beïnvloed en daarmee je leven, werk, relaties, creativiteit en levenslust. 

Het maakt het leven zwaar, uitputtend en als een strijd vol verwarring want aan mijn doorzettingsvermogen lag het nooit.

 

Naar buiten toe had ik een prachtig masker en ik deed mijn uiterste best om mee te draaien met de verwachtingen van de maatschappij. Werk, huisje, boompje, beestje etc. Er waren genoeg signalen, maar wij mensen lijken extreem doof en blind voor lijden.

Mijn gedachte daarover is dat we gewoon niet weten wat te doen met al die pijn.

 

Het is heerlijk dat de wetenschap ondertussen bevestigd wat ik zelf mocht ontdekken en ervarenen maakt me nog bewuster van hoe krachtig mijn eigen intuïtie is en bevestigd nog meer hoe we op ons zelf mogen blijven vertrouwen en onze eigen vermogens mogen blijven aanboren.

 

Er waren drie dingen bepalend om mijn eigen weg dan de reguliere weg in te slaan:

  1. Ik voelde al vrij jong dat leven anders bedoelt, moest zijn dan dat ik het ervoer van binnen en van buiten. 
  2. De keuze was niet reuze en werd door de zorgverzekeraar bepaald. Al heb ik het wel geprobeerd, het veranderde niets.
  3. Mijn twee kinderen, ik wilde heel graag de schoonheid van het leven meegeven niet de versie van altijd vermoeide en snel geïrriteerde moeder die de schoonheid van het leven kwijt was.

Reset en Restore is een uiting van mijn onderzoek van de afgelopen 25 jaar.

Nu ik erop terug kijk heeft mijn eigen zoektocht mij verder gebracht dan ik ooit had kunnen hopen of dromen.

Ik zou altijd last zou hebben van de gevolgen van trauma, Ik zou enkel en alleen een manier vinden om er mee te leven.

Dat is dus niet waar!

Trauma is volledig te verwerken, je systeem kan zich resetten en herstellen. We zijn veel krachtiger dan we denken.

We zijn alleen vergeten wat onze werkelijke kracht is.

 

IK geniet nu volop van het leven, van mijn twee volwassen kinderen mijn vriend en mijn lieve hond Balou.

En dat gun ik iedereen.

Reset en Restore is daarom voor iedereen die ook gelooft dat het anders kan zijn dan dat het nu is.

 

Liefs Lilian 

 

De parels die ik samen breng in mijn praktijk, retraitedagen, trainingen en ceremonies:

Opleiding Intuïtie en bewustwording | Opleiding Nei therapie  | HSP | Persoonlijke trauma verwerking ```

Reiki I-II-III  | Bachbloesem therapie | Basis Cranio Sacraal healing| 5 elementen leer | Yoga massage | Yoga 500Hrz en Post 500Hrz Yoga | Vocal healing | Systeemopstellingen | Spontane bewegingsvormen