Mijn naam is Lilian Gelissen.

Hier lees je wat mee over mijzelf, en het ontstaan van Reset en Restore.

 

Ruim 25 jaar lang deed ik persoonlijk onderzoek geleid door mijn krachtige intuïtie en gedreven door dat wat ik dagelijks ervaarde. 

Ik leefde voornamelijk in angst wat zorgde voor heel veel stress, onrust en depressie.

De angst was ontstaan door traumatische ervaringen en door middel van verschillende opleidingen en trainingen en zelf onderzoek kon ik langzaam maar zeker terug komen bij mezelf, volledig herstellen en kon ik gaan leven vanuit een zeer aangenaam midden.

 

IK deel vanuit hart & ziel doorleefde kennis en persoonlijke ervaring. 

Om meer liefde voor het zelf op de wereld te brengen, meer empathie, begrip en vergeten kennis over onze eigen natuurlijke vermogen; het lichaam is prima in staat om te herstellen van de meest intense emotionele impact (trauma) of andere stressvolle ervaringen die leiden naar bijvoorbeeld een burn-out.

We zijn alleen vergeten dat we dit zelf herstellend vermogen hebben en doen (onbedoeld) eerder dingen die averechts werken dan dat wat voor ons werkt.

 

Via de Reset en Restore methode herstel ik het vertrouwen in ons lichaamseigen kunnen, niet (alleen) via woorden, maar juist door dit te ervaren tijdens de sessies. 

Het weer grip terug krijgen op je eigen emoties, het terug kunnen brengen van rust in jezelf, hoe intens de omstandigheden en emoties ook kunnen zijn. Dat geeft een kracht en vertrouwen die blijvend is.

 

Liefs Lilian 

 

Steffie is de naam die ik kreeg van mijn moeder die me opvoedde.

Lilian is de naam die ik kreeg van mijn geboorte moeder.

Een groot deel van mijn leven was ik gewoon Steffie.

Maar hoe dichter ik weer terug kwam bij mezelf, hoe meer verbinding ik voelde met de naam Lilian. Wat een metafoor. 

  

De parels die ik samen breng in mijn sessies en trainingen:

Opleiding Intuïtie en bewustwording | Opleiding Nei therapie  | HSP | Persoonlijke trauma verwerking |Reiki I-II-III  | Bachbloesem therapie | Basis Cranio Sacraal healing| 5 elementen leer | Yoga massage | Yoga 500Hrz en Post 500Hrz Yoga | Vocal healing | Systeemopstellingen | Spontane bewegingsvormen | Ademtherapie | Lichaamsgerichte therapie | Ontspanningstherapie.