Mijn naam is Lilian Gelissen.

Hier lees je wat mee over mijzelf, het ontstaan van Reset en Restore en mijn Blog Liefs Lilian.

Deze blog zijn lieve brieven ontstaan vanuit verbinding met mijn innerlijk en uiterlijke wereld.

 

Hierin deel ik vanuit hart & ziel om meer en meer liefde in mijzelf en op de wereld te brengen. Meer begrip en empathie en daarmee liefde en heling te creëren voor alles wat er in onze binnen wereld leeft. 

 Steffie is de naam die ik kreeg na mijn adoptie.

Lilian is de naam die ik kreeg van mijn geboorte moeder.

Een groot deel van mijn leven was ik gewoon Steffie.

Maar hoe dichter ik weer terug kwam bij mezelf, hoe meer verbinding ik voelde met de naam Lilian. Wat een metafoor. 

 

Ruim 25 jaar lang deed ik onderzoek.

Dit onderzoek was geen bewuste keus, maar werd geleid vanuit mijn krachtige intuïtie.

Begrijpen waarom we bepaalde keuzes maken doen we meestal achteraf.

Gedreven werd ik door dat wat ik dagelijks ervaarde. 

Ik overleefde voornamelijk in angst ontstaan door traumatische ervaringen. 

 

De wetenschap heeft een enorme spong gemaakt en nu is er volop te vinden over wat voor een enorme impact (jeugdige) traumatische ervaringen op je hebben als persoon. Hoe het je brein, je gedachten, je emoties continue beïnvloed en daarmee je leven, werk, relaties, creativiteit en levenslust. 

Het maakt het leven zwaar, uitputtend, als een strijd met een onzichtbare vijand.

Aan mijn doorzettingsvermogen lag het nooit.

 

Naar buiten toe had ik een prachtig masker en ik deed mijn uiterste best om mee te draaien met de verwachtingen van de familie en de maatschappij.

Werk, huisje, boompje, beestje, dochter zijn, moeder zijn etc.

Dat lukte natuurlijk niet en ook al waren er genoeg signalen, deze werden niet herkend. Niet door de huisarts, ook niet door de bedrijfsartsen. Ik kreeg wel een label PTSS van de psycholoog, maar leerde niet hoe ik die bevroren en onverwerkte emoties alsnog kan verwerken en loslaten. Wel leerde ik dat ik ermee moest leren leven.

Maar daarvoor ben ik niet in de wieg gelegd.

 

Het is fantastisch dat de wetenschap ondertussen bevestigd wat ik zelf mocht ontdekken en ervaren.

Maakt mij nog bewuster van hoe krachtig mijn eigen intuïtie altijd is geweest en bevestigd nog meer dat ons hele wezen in staat is zich volledig te resetten.

Na de Reset komt de Restore, de vrijheid om er te zijn en te leven vanuit hart en ziel. Al onze gaven en talenten leven volledig en onaangeraakt binnenin ons, wachtend om ontdekt en geleefd te worden.

 

Liefs Lilian 

 

De parels die ik samen breng in mijn praktijk, retraitedagen, trainingen en ceremonies:

Opleiding Intuïtie en bewustwording | Opleiding Nei therapie  | HSP | Persoonlijke trauma verwerking |Reiki I-II-III  | Bachbloesem therapie | Basis Cranio Sacraal healing| 5 elementen leer | Yoga massage | Yoga 500Hrz en Post 500Hrz Yoga | Vocal healing | Systeemopstellingen | Spontane bewegingsvormen | Ademtherapie | Lichaamsgerichte therapie | Ontspanningstherapie.