Het universum zei....

Sta eens stil en luister. Maar dat kan niet dacht ik, want ik moet nog zoveel, als ik klaar ben dan heb ik tijd.

Maar toen ik klaar was had ik geen puf meer om stil te staan en te luisteren, toen wilde ik alleen maar slapen.

Sta eens stil en luister, maar dat gaat niet, ik moet op tijd bij de school staan anders komen de kinderen te laat en daarna moet ik boodschappen doen en stofzuigen. Ik kan niet zomaar tijd nemen om niets te doen en stil te staan. 

Ik heb mijn verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Sta eens stil en luister. Maar waarom dan? Ik weet nu hoe het in elkaar zit allemaal en wat ik moet doen, ik heb al heel veel opleidingen gedaan en boeken gelezen. Ik heb nu geen tijd om stil te staan, ik moet nadenken over mijn werk.

Sta eens stil en luister. Ik wil niet stil staan, ik moet door, hoe denk je anders dat er brood op de plank komt. Wie anders zorgt er dan voor eten? 

Sta eens stil en luister. Maar ik voel me boos en verdrietig en als ik stil sta voel ik het nog meer en voel ik me stressed want ik weet er geen raad mee  en ik ben te druk bezig met het zoeken naar een oplossing.

Sta eens stil en luister. Maar dat gaat nu niet, ik ben veel te blij en ga allemaal leuke dingen doen, wie wil er dan stil staan en luisteren?

 

 

 

 

Ontvang nieuws via Whats App van Reset en Restore.

Klik op deze link om je aan te melden.

 

 

Reset en Restore

Steffie Lilian Gelissen / Reset en Restore | 06-41677835| Breda

email: info@reset-en-restore.nl