De kracht van verbeelding.

Dan ineens zijn er online live yoga lessen om te geven. De weerstand die ik voel voor de les is elke keer weer aanwezig, uit mijn comfortzone. Bah gatsie ik wil niet!  Zegt een innerlijke stemmetje, en ik zie niet wat de deelnemers wel of niet kunnen volgen als ze hun schermpje uit doen zeurt een ander stemmetje en als er dan ook nog deelnemers afhaken gedurende de online live les dan is het een feestmaal voor de innerlijke criticus die dan onmiddellijk plaats neemt aan het hoofd van de tafel!

Fysiek in contact voel ik altijd wat er nodig is en dat krijg ik regelmatig als feedback terug van de deelnemers:; 'het lijkt wel of jij precies weet wat ik nodig had vandaag'.  Maar nu.....is er geen fysiek contact wat betekent dat ik voor mijn gevoel 'blind' moet varen.

Maar toen kwam de kracht van verbeelding om de hoek kijken; sluit je ogen en stel je voor dat we toch in dezelfde ruimte zitten samen hoorde ik mezelf zeggen en het werkte! Ik voelde weer wat er nodig was en kon me afstemmen op het juiste ritme en de juiste behoefte.

Het heet dan ook niet voor niets verbeeldingskracht, de kracht van verbeelding. Je brein kent niet het verschil tussen fictie en realiteit en is alles voor je brein werkelijkheid.

 

 

 

Ontvang nieuws via Whats App van Reset en Restore.

Klik op deze link om je aan te melden.

 

 

Reset en Restore

Steffie Lilian Gelissen / Reset en Restore | 06-41677835| Breda

email: info@reset-en-restore.nl